Опаковки за храни и леката промишленост

За PACKWOOD

ИСТОРИЯ

Фирмата е създадена през недалечната 2013 г. Основана е с идеята да се запълни пазарна ниша за висококачествени опаковки с еко-визия. Голяма част от опита на експертите ни е наследен от фирма Витавел Инвест АД, която е с над 45-годишна традиция в производството на опаковки от велпапе и картон.

КОИ СМЕ НИЕ

Packwood е сред първите фирми в България, специализирана в производството на опаковки от крафт картон и хартия за страната и чужбина. Ние предлагаме цялостни опаковъчни решения както с крафтови / целулозни картони, които са изключително здрави и подходящи за директен допир с храна, така и с натурално изглеждащи хартии, които са напълно рециклируеми и с еко-визия.

МИСИЯ И ЦЕЛИ

Нашите клиенти са от различни браншове, но ги свързва устрема към качествено опаковани продукти, които постигаме с добра взаиморабота и коректни бизнес взаимоотношения. Ние подкрепяме български производители и целим да достигнем европейско качество на крайния продукт.

Нашите предимства

Конструираме персонализирани опаковки, които правят продуктите на нашите клиенти атрактивни и ги открояват от конкуренцията. Работим предимно с крафтови картони, които имат неоспорими предимства, когато е необходима устойчива конструкция с добри бариерни свойства, каквито са например опаковките за храни (fast food) или алкохолни продукти.

Разположението на производството ни в София дава удобство и сигурност за нашите клиенти. Възможност за цялостни решения в сферата на опаковките – от консултация през концепция до доставка на готов продукт, ние предлагаме от потребителски до транспортни опаковки.

Нашите клиенти

Нашите клиенти са в сферата на хранително-вкусовата, леката и фармацевтична индустрия.
Ние работим за и в партньорство с нашите клиенти, популяризирайки изделията от крафт в България. Разположението на производството ни в София дава удобство и сигурност за нашите клиенти. Възможност за цялостни решения в сферата на опаковките – от консултация през концепция до доставка на готов продукт, ние предлагаме от потребителски до транспортни опаковки.

Сертификати

Всички опаковки, произведени от PACKWOOD by Geran Bio, могат да бъдат сертифицирани по FSC стандарт.

PACKWOOD успя за кратко време да изгради добри взаимоотношения с български и европейски фирми, на които показа, че могат да ни се доверят и да разчитат на безупречно качество и сервиз въпреки кратката ни история на пазара. Опита и успеха, който имаме се дължи на добрите ни кадри с дългогодишен опит в производството и печата на опаковки.